KONTEKST
Denne vejledning beskriver hvordan du skjuler og gendanner en registrering i EG Ajour, modulet Inspect & QA, på web.
RELEVANS
Du vil typisk have brug for at skjule en registrering, når den er blevet overflødig eller oprettet ved en fejl, men uden at den skal slettes permanent. Da handlingen ikke sletter data, kan du altid fortryde og gendanne registreringen igen, hvis det viser sig at være nødvendigt.
FORUDSÆTNINGER OG KRAV
- Adgang til EG Ajour på web med den relevante registrering tilgængelig
- Projektrettigheden: Inspect / QA → Registreringer → Skjul → Egne (+ evt. Egen virksomhed + evt. Øvrige)
ℹ️ Bemærk: På web findes der ikke en funktion til at slette en registrering permanent – kun til at skjule den. Uanset registreringens status vil handlingen derfor altid være reversibel.
VEJLEDNING (trin-for-trin)
Skjul registrering
Trin 1: Vælg modulet Inspect & QA.
Trin 2: Vælg det ønskede projekt.
Trin 3: Vælg den relevante notattype.
Trin 4: Fremsøg registreringen i listen.
Trin 5: Højreklik på registreringen for at åbne genvejsmenuen.
Trin 6: Vælg Skjul registrering.
Trin 7: Bekræft handlingen ved at trykke OK i dialogboksen “Skjul registreringen”.
Gendan en skjult registrering
Trin 1: Vælg modulet Inspect & QA.
Trin 2: Vælg det ønskede projekt.
Trin 3: Vælg den relevante notattype.
Trin 4: Klik på filterikonet (tragt-ikonet) for at udvide filtret.
Trin 5: Sæt flueben i tjekboksen Vis kun skjulte.
Trin 6: Klik på opdater-ikonet for at hente de skjulte registreringer.
Trin 7: Højreklik på den registrering, der skal gendannes.
Trin 8: Vælg Gendan Registrering.
Trin 9: Bekræft handlingen ved at trykke Ja i dialogboksen “Gendan registreringen?”.
Trin 10: Fjern fluebenet i Vis kun skjulte igen for at vende tilbage til den normale visning.
Bemærk: Du kan foretage handlingen på flere registreringer ad gangen. Markér flere registreringer ved taste Ctrl eller Shift og klik på de ønskede registreringer. Herefter kan du højreklikke på en vilkårlig registrering og vælge “Gendan Registrering”.
Betydning
Når du skjuler en registrering, sker følgende:
- Registreringen udgår af oversigten
- Registreringen udgår af statistikken
- Registreringen bliver ikke slettet
- Registreringen kan til enhver tid gendannes igen
💡 Se også: Slet eller skjul registrering (App) – for en beskrivelse af, hvordan den tilsvarende handling fungerer i EG Ajour Inspect & QA på app, hvor konsekvensen afhænger af registreringens synkroniseringsstatus.
NÆSTE SKRIDT
- Brug filtret Vis kun skjulte til at få et samlet overblik over alle skjulte registreringer i projektet
- Gendan registreringen igen, hvis den viser sig at være relevant alligevel
- Se app-vejledningen for Slet registrering, hvis du vil forstå forskellen mellem web og app
