KONTEKST
Denne vejledning beskriver hvordan du tilføjer en kommentar til en eksisterende registrering i EG Ajour appen i modulet Inspect & QA. Vejledningen tager udgangspunkt i appen, hvor dine registreringer vises i en liste, og hver registrering kan tilknyttes en kommentar via et kommentarikon.
RELEVANS
Du kan have brug for at tilføje en kommentar til en registrering, hvis du vil supplere den med yderligere information – for eksempel:
- En forklaring på en afvigelse
- En note til dig samarbejdspartnere
- Kontekst der er relevant, hvis registreringen senere skal gennemgås eller godkendes af andre.
- Dokumentation for udført arbejde
FORUDSÆTNINGER OG KRAV
- Du skal have adgang til EG Ajour appen på din mobilenhed
- Du skal være logget ind med din bruger
- Du skal befinde dig i modulet Inspect & QA
- Du skal have projektrettigheder til projektet
- Du skal have valgt det korrekte projekt
- Der skal være min. en registrering som du har projektrettigheder til at Se
VEJLEDNING (trin-for-trin)
Trin 1: Find og klik på den registrering, du ønsker at tilføje en kommentar til
Trin 2: Tryk på registreringens informationsboks for at åbne detaljevisningen
Trin 3: I detaljevisningen skal du trykke på kommentarikonet (talebobleikonet), der er placeret nederst til venstre.
Trin 4: Et kommentarfelt åbner sig, og tastaturet vises automatisk. Tryk i feltet, og indtast din kommentar.
Trin 5: Når kommentaren er skrevet, kan du vælge følgende handlinger: Send kommentar (Pil mod højre), Upload fra enhedens galleri (Galleri), Tag og upload et foto fra kamerafunktionen (Kamera), eller upload fil fra enhedens arkiver (Dokument).
Bemærk: Når kommentaren er sendt, så kan den ikke længere fortrydes. Det er ikke muligt at slette en kommentar.
Trin 6: En kort bekræftelse vises på skærmen, som viser, at kommentaren er blevet gemt.
Bemærk: Når kommentaren er sendt, så kan den ikke længere fortrydes. Det er ikke muligt at slette en kommentar.
Forslag: Har du tastet forkert, så opret da en ny kommentar med reference til den tidligere kommentar, hvor du retter eller præciserer dig selv.
Trin 7: Tryk på “Pil mod venstre” for at vende tilbage til registreringen.
NÆSTE SKRIDT
- Synkroniser projektet hvis du ønsker at sende ny data til serveren
- Gennemgå dine registreringer med kommentarer, inden de synkroniseres eller færdigmeldes
