Fortsæt til indhold
EG Ajour Help

EG Ajour Help

  • GuidesUdvid
    • AjourBox
    • AjourTender
    • App
    • Generelt
  • Dansk
EG Ajour Help
EG Ajour Help

App

  • App - AjourBox
    • Upload fil eller foto (App)
    • Søg efter filer (App)
    • Sortér filer (App)
    • Download, Omdøb og Slet filer (App)
  • App - Generel
    • Menu funktionen
    • Log ind på EG Ajour appen
    • Indstillinger (App)
    • EG Ajour app version App Store / Google Play
    • Download EG Ajour appen
    • Appens knapper eller handlingsmuligheder vises ikke korrekt (skærmindstillinger på enheden)
    • Aktivering og brug af tablet-tilstand (App)
    • Synkronisering af EG Ajour appen
      • Synkroniseringskonflikter i EG Ajour appen
      • Synkroniseringsfejl: Godkendelsesfejl – kontroller brugernavn og adgangskode (App)
      • Synkronisering af EG Ajour appen
  • App - Inspect & QA
    • Videresend registrering (App)
    • Tilføj registrering uden registreringstegning (app)
    • Tilføj registrering på registreringstegning (app)
    • Tilføj kommentar til en registrering (App)
    • Søg på registreringsnummer
    • Status på registrering (App)
    • Slet eller skjul registrering (App)
    • Skift type på registrering (App)
    • Skift modtager på en registrering (App)
    • Rediger registreringsfoto (app)
    • Opret Registreringstegning (App)
    • Kamera – med og uden “Forbedret kamera”
    • Flyt registrering
    • Filtrering af registreringer

Administration

  • Adgangsforespørgsel
  • Administrationsmodulet
  • Ændre e-mail adresse på en eksisterende bruger
  • Arkivér/deaktivér, aktivér eller slet et projekt
  • Brugertilladelser i EG Ajour
  • Deaktivér bruger
  • Del din licens til andre Ajour systemer
  • Forklaring af licenstyper
  • Frameld bruger et projekt
  • Gensend aktiverings mail og Nyt kodeord
  • Køb licenser (Tilkøb)
  • Menuen Brugerindstillinger
  • Opret en ny bruger
  • Opret projekt
  • Redigere projekt information
  • Rollestandarder
  • Sammenfletning / Merge af to virksomheder
  • Tildel en eksisterende bruger adgang til et projekt

AjourBox

  • Administrer mapper på projektet
  • BIMviewer
  • Download filer fra AjourBox
  • Fil granskning
  • Filhåndtering i AjourBox
  • General information om AjourBox
  • Mappelog
  • Mappetyper i AjourBox
  • Opret og administrer mappeskabeloner
  • Redigér tildeling
  • Registreringstegninger på projektet
  • Revisions- og versionsstyring
  • Søgefunktioner i AjourBox
  • Upload af .zip-fil i AjourBox

AjourTender

  • Upload tilbud/PQ
  • Status på et udbud
  • Spørgsmål / Svar
  • Skift tilbudsansvarlig / tilbudsgiver på en entreprise
  • Samlet oversigt og Filter
  • Roller i et udbud
  • Redigere et udbud
  • Opret og upload en ESPD (Udbudsadministrator)
  • Opret og administrer et udbud i AjourTender
  • Log (Udbudslog)
  • Invitation til et udbud 
  • Invitation af brugere til et udbud
  • Genåbning af udbud
  • Filtrer og sortér udbud i AjourTender
  • Download udbudsmateriale
  • Download, udfyld og upload ESPD (Tilbudsgiver)
  • Deltag i et offentligt udbud
  • Annullér udbud
  • Afslut udvælgelse
  • Afsend resultatliste
  • Rettelsesblade
    • Udsend rettelsesblad (Udbudsadministrator)
    • Se rettelsesblade som tilbudsgiver

Generelt

  • Tilladte filtyper (aktuel liste)
  • Oversigt over elementer i en registrering
  • Opret en ny bruger i Ajour System
  • Nulstil adgangskode
  • Modulerne (Web)
  • Login siden (Web)
  • Log ind i et Ajour system (Web)
  • Hjem / Dashboard
  • Find dit systemnavn til EG Ajour
  • Fejlfinding: Du modtager ikke en e-mail fra EG Ajour
  • E-mailnotifikationer
  • EG Sasha i EG Ajour
  • Definition af registreringstyper
  • Bruger indstillinger

AjourInspect & QA

  • Tilføj kommentar til en registrering
  • Status på registrering
  • Registreringstyper / Notattyper
  • Rapportgenerator
  • Registreringsstatusser i EG Ajour Inspect & QA – hvad betyder de?
  • Masseredigering af registreringer (Bulk-editing)
  • Udskriv registreringstegning
  • Filtrering, sortering og gruppering
  • Udskriv rapport
  • Download af registreringsbilleder
  • Opret registrering
  • Administrer en registrering
    • Vis registreringslog på en registrering
    • Skift tidsfrist på en registrering
    • Skift grupper på en registrering
    • Skift projektmappe på en registrering
    • Videresend registrering
    • Skift type på registrering
    • Skift modtager på en registrering
    • Labels
    • Skjul eller gendan registrering
    • Kopier registrering
    • Redigere registrering
  • Kategorier/skemaer: Grupper, Kategorier og Skemaer
    • Kopier indhold fra en projekt gruppe til et andet projekt
    • Kategorier/skemaer: Udskriv
    • Kategorier/skemaer: System opsætning
    • Kategorier/skemaer: Projekt opsætning
    • Kategorier/skemaer: Importer og eksporter kontrolskema
    • Kategorier/skemaer: Beregnet omfang
    • Kategorier/skemaer: Begrebsforklaring

AjourFM

  • Udfylde et BD-kort
  • Opret nyt BD-kort
  • Kopier alle BD-grupper og -kort fra ét projekt til et andet
  • Driftsplan
  • BD-kort rapporter
  • Arbejdsgang med BD-kort
View Categories
  • Home
  • Docs
  • Administration
  • Deaktivér bruger

Deaktivér bruger

1 min read

Det er muligt at deaktivere en bruger, men det er ikke muligt at slette en bruger. 

Deaktivér bruger:

Trin1. – Klik på “Tandhjulet”, er altid placeret ørverst til højre på skærmen.

Trin 2. – Klik på “Administration”

Trin 3. – Vælg området “Brugeradministration”, som også er det område du automatisk bliver præsenteret for, når du åbner “Administration”

Trin 4. – Du kan sortere efter brugeren frem via “Vælg Projekt” knappen, og vælge det projekt brugeren er tilknyttet.

Trin 5. – Kan du ikke se den ønskede bruger i den viste oversigt, er det hurtigste at fremsøge brugeren via søgefeltet. Systemet vil begynde at søge allerede ved tastning af første bogstav, du indtaster.

Søgemaskinen i systemet viser alle de brugere, som indeholder de bogstaver du indtaster, og det er uanset om bogstaverne indgør i fornavn, efternavn eller e-mail på brugeren.

Trin 6. – Klik på den ønskede bruger.

Trin 7. – Fjern “Fluebenet” i tjekboksen “Aktiv”

Trin 8. – Afslut med at klikke på “Gem” knappen.

Brugeren er nu inaktiv, og vil ikke kunne logge ind på systemet, eller modtage mails fra systemet vedr. opdateringer på de projekter brugeren har været tilknyttet.

Deaktivering af brugere kræver administratorrettigheder (System- eller projektadministrator) Se vores guide “Brugertilladelser i EG Ajour, hvis du har brug for at tilføje en bruger disse rettigheder.

Updated on oktober 1, 2026

What are your Feelings

  • Happy
  • Normal
  • Sad

Share This Article :

  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
  • Pinterest
Brugertilladelser i EG AjourDel din licens til andre Ajour systemer

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2026 EG Ajour Help

  • Guides
    • AjourBox
    • AjourTender
    • App
    • Generelt
  • Dansk