Det er muligt at deaktivere en bruger, men det er ikke muligt at slette en bruger.
Deaktivér bruger:
Trin1. – Klik på “Tandhjulet”, er altid placeret ørverst til højre på skærmen.
Trin 2. – Klik på “Administration”

Trin 3. – Vælg området “Brugeradministration”, som også er det område du automatisk bliver præsenteret for, når du åbner “Administration”
Trin 4. – Du kan sortere efter brugeren frem via “Vælg Projekt” knappen, og vælge det projekt brugeren er tilknyttet.
Trin 5. – Kan du ikke se den ønskede bruger i den viste oversigt, er det hurtigste at fremsøge brugeren via søgefeltet. Systemet vil begynde at søge allerede ved tastning af første bogstav, du indtaster.
Søgemaskinen i systemet viser alle de brugere, som indeholder de bogstaver du indtaster, og det er uanset om bogstaverne indgør i fornavn, efternavn eller e-mail på brugeren.
Trin 6. – Klik på den ønskede bruger.

Trin 7. – Fjern “Fluebenet” i tjekboksen “Aktiv”
Trin 8. – Afslut med at klikke på “Gem” knappen.
Brugeren er nu inaktiv, og vil ikke kunne logge ind på systemet, eller modtage mails fra systemet vedr. opdateringer på de projekter brugeren har været tilknyttet.

Deaktivering af brugere kræver administratorrettigheder (System- eller projektadministrator) Se vores guide “Brugertilladelser i EG Ajour, hvis du har brug for at tilføje en bruger disse rettigheder.
