Symptom #
Brugeren højreklikker på en registrering, men har ikke mulighed for at slette registreringen.
Beskrivelse #
Der fandtes tidligere en funktion kaldet "Slet registrering". Denne funktion slettede dog aldrig registreringen, men skjulte den i stedet, så den altid kunne hentes frem igen. Funktionen er derfor omdøbt til "Skjul registrering" og kan bruges på følgende måde:
Skjul registrering:

Søg efter skjulte registreringer:

Gendan eller gør en skjult registrering synlig:

Løsning #
Brugeren skal blot informeres om, at funktionen er omdøbt, men fortsat har samme funktionalitet som før, som beskrevet ovenfor.
