Symptom #
Brugeren ringer og fortæller, at hver gang de har oprettet en registrering og derefter går tilbage til registreringstegningen, er registreringen forsvundet.
Beskrivelse #
Årsagen er, at brugeren har sat et filter. Det filter, brugeren har sat, passer typisk ikke til den gruppe, kategori, modtager eller status, der blev valgt, da de nye registreringer blev oprettet.
Løsning #
Spørg brugeren, hvilken farve filterknappen har. Hvis den ikke er hvid, betyder det, at der er sat et filter. Bed brugeren om at gå ind i filteret, trykke på ryd/nulstil og derefter OK. Alle de registreringer, brugeren har oprettet, vil nu være synlige igen.
