På dette webinar vil vi præsenterer dig for AjourObjects og AjourCollab.

Lær at holde styr alle på virksomhedens BIM-objekter og gør hele jeres virksomhedsbibliotek tilgængeligt for alle de projekterende. Upload objekter fra gamle projektfiler eller upload fra stifinderne til AjourObjects. Find lyn hurtigt det ønskede objekt, ved at søge og filtrer på parametre, navn eller type. Vi glæder os, til at vise dig hvordan man hurtigt kan sikre en høj kvalitet i sit projekt og genbruger sit arbejde fra projekt til projekt med AjourObjects.

AjourCollab

Her synkroniser sin data til vores webservice og kan arbejde med sine projekter online, hvor man ikke skal være IKT- eller Revit specialist for at arbejde med BIM data.   Systemet er opdelt i følgende moduler:

• IKT og data management – til at oprette parametre og tilknytte standardiserede værdilister hertil.
  • Bygningsdelsjournal concept – hvor du kan få vist alle Revit objekter og manuelle poster i valgfri view/sortering inkl. changelog samt eksport / import fra Excel.
  • Keynote management – hvor du kan styre keynotes og multiline tekst
  • Whitelist Concept – en intregration til AjourObjects objektdatabase
  • Tilbudsliste – strukturer hele projektet i en valgfri struktur og eksporter den til Excel i tilbudslister med / eller uden mænger med ganske få klik.

Webbinaret tager ca. 1,5 time

days
hours
minutes
seconds

Details

Topic: Præsentation af AjourObjects og AjourCollab
Hosted By: Ajour System
Start: Friday, Mar 5, 2021 10:00
Category: DKwebinar
Duration: 1 hour 30 minutes
Current Timezone: Europe/Copenhagen

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.