AjourObjects låter dig enkelt samla ditt BIM-innehåll på en plattform och använda vår Revit-plugin för att distribuera det till hela användarbasen i ditt företag. Tack vare vår lösning kan du snabbt och effektivt hitta och återanvända önskat objekt med hjälp av lämpliga filter, t.ex. med parametrar, namn eller typ. Tack vare AjourObjects tar du kontroll över hanteringen av värdefulla företagsresurser.

Hantera ditt företags Revit-innehåll

Ladda upp, hantera och säkerställ högsta kvalitet på dina filer enkelt

Skydda ditt företag från att tillhandahålla felaktig eller ofullständig designinformation

Säkerställ kompatibilitet och automatisk uppdatering av ditt Revit-innehåll med ändrade versioner av din Autodesk-programvara

Maximera ditt affärsvärde med Business Intelligence

Webbinariets längd: cirka 20 minuter.

days
hours
minutes
seconds

Details

Topic: AjourObjects – BIM-objekthantering
Hosted By: Daniel Bang
Start: Thursday, Apr 22, 2021 10:00
Category: SWEwebinar
Duration: 30 minutes
Current Timezone: Europe/Copenhagen

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.