Last modified: juni 17, 2021

AjourFM i iPad appen

Denna guiden kommer att visa dig hur du använder AjourFM i iPad appen. Till att börja med behöver du ta fram sidomenyn för att öppna AjourFM modulen.

Klicka nu på ”AjourFM

FM öppnas nu, men du måste synkronisera innan du kan se de operativa uppgifter som tilldelats ditt konto.

När du har synkroniserat kan du öppna ett kort för att se dess detaljer.

1. Du kan klicka på en operativ uppgift för att öppna BD-kortet.
  2. Aktivera kortet för att utföra operativa uppgifter.
  3. Klicka här för att se informationen och dokumenten på BD-kortet.
  1. Markera detta för att slutföra uppgiften.
  2. Klicka på flaggan för att lägga till en kommentar och bild.
  3. Synkronisera när du är klar för att skicka ändringarna till webbklienten, så att dina kollegor kan hålla sig uppdaterade.

När du klickar på flaggan dyker ett nytt fält upp som innehåller en beskrivningsruta och en fotoknapp

1. Skriv din kommentar eller beskrivning av vad du har gjort här.
  2. Lägg till en bild som visar ändringen.
  3. Tryck på knappen ”Lägg till” för att lägga till den här kommentaren på BD-kortet.

OBS: Kom ihåg att alltid synkronisera när du är klar med ändringar.