Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge relevansen af de annoncer, der vises på siden Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, skal du slette dine cookies og undgå yderligere brug af websitet. Vi har forklaret nedenfor, hvilke oplysninger vi indsamler, deres formål, og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Dette website bruger “cookies”, dvs. en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies må ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan også opleve, at websitet ikke fungerer optimalt, eller at du ikke kan få adgang til visse dele af indholdet.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

• Google Analytics
  • LinkedIn
  • Facebook Pixel
  • HubSpot

Personlige oplysninger

Generelle
Personlige oplysninger er enhver form for oplysning, der på en eller anden måde kan være relateret til dig. Når du bruger vores website, indsamler og behandler vi sådanne oplysninger. Det sker for eksempel, når du får adgang til indhold, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller registrerer dig som bruger eller abonnent, når du på anden måde bruger vores tjenester eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon; dit IP-nummer, din geografiske placering, og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du giver dit udtrykkelige samtykke og personligt indtaster oplysningerne, behandler vi også: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk, når du opretter et login eller foretager et køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger ikke fejlagtigt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, kompromitteret eller videregivet til en tredjepart, misbrugt, eller på anden måde behandlet i strid med loven.

Hensigt
Personlige oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og til at præsentere dig for annoncer, der har den største relevans for dig, til at registrere dine køb og betalinger samt levere de tjenester, du har anmodet om, såsom videresendelse af et nyhedsbrev. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode
Oplysningerne gemmes i den periode, loven tillader, og vi sletter dem, når det ikke længere er påkrævet. Varigheden afhænger af oplysningernes karakter og årsagen til, at vi opbevarer dem. Det er derfor ikke muligt at angive en generel regel for, hvornår oplysningerne slettes.

Offentliggørelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, herunder de viste annoncer, og andre, du eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og aldersgruppe osv. videregives til tredjemand i det omfang, at disse oplysninger er tilgængelige. Du kan læse, hvilke tredjeparter, der modtager oplysningerne i afsnittet “Cookies” ovenfor. Oplysningerne bruges til at tilpasse annoncer.

Derudover bruger vi en række tredjeparter til at gemme og behandle dataene. De behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Videregivelse af personlige oplysninger såsom navn og e-mailadresse vil kun finde sted, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger databehandlere udelukkende fra EU eller fra lande, der i tilstrækkelig grad kan beskytte dine oplysninger.

Adgang og klager
Du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi behandler om dig. Derudover kan du altid gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til behandling af oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Forespørgsler herom bør rettes til: support@ajoursystem.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du også kontakte Datatilsynet.

Udgiver
Dette website ejes og udgives af:

Ajour System A/S
Sanderumvej 16B
DK-5250 Odense SV
Telefon: +45 7020 0409
E-mail: mail@ajoursystem.dk