---
title: Slet eller skjul registrering (App)
description: "KONTEKST Denne vejledning beskriver hvordan du fjerner en registrering i EG Ajour, modulet Inspect & QA, på app. På app hedder funktionen Slet - der findes ikke en separat \"Skjul registrering\"-funktion, som man kender fra web. Hvad der reelt sker,…"
url: "https://help.ajoursystem.com/da/docs/slet-eller-skjul-registrering-app/"
updated: "2026-10-05"
category: "App / App - Inspect & QA"
---

# Slet eller skjul registrering (App)

KONTEKST



Denne vejledning beskriver hvordan du fjerner en registrering i EG Ajour, modulet Inspect &amp; QA, på app. På app hedder funktionen Slet - der findes ikke en separat "Skjul registrering"-funktion, som man kender fra web. Hvad der reelt sker, når du trykker Slet, afhænger af om registreringen allerede er synkroniseret med web (og dermed har fået et løbenummer, fx #1) eller om den er oprettet på app uden at være synkroniseret endnu (fremgår som #NY).



RELEVANS



Du vil typisk have brug for denne funktion, når en registrering er oprettet ved en fejl, er blevet overflødig, eller skal fjernes fra oversigten og statistikken. Det er vigtigt at forstå forskellen på de to scenarier, da konsekvensen af at trykke Slet ikke er den samme afhængig af registreringens synkroniseringsstatus.



FORUDSÆTNINGER OG KRAV




Adgang til EG Ajour app med den relevante registrering tilgængelig



Projektrettigheden: Inspect / QA → Registreringer → Skjul → Egne (+ evt. Egen virksomhed + evt. Øvrige)



Registreringen skal være synkroniseret, for at ændringen kan slå igennem på web. Synkronisering er derfor en forudsætning for hele forløbet - ikke et trin, du selv skal udføre midt i vejledningen




ℹ️ Bemærk: Tjek om registreringen fremgår med et #nummer (allerede synkroniseret) eller #NY (oprettet på app, endnu ikke synkroniseret), inden du fortsætter. Det afgør, hvad der reelt sker, når du trykker Slet.



VEJLEDNING (trin-for-trin)



Trin 1: Åbn EG Ajour, og vælg modulet Inspect &amp; QA.



Trin 2: Vælg det ønskede projekt.



Trin 3: Vælg den relevante notattype.



Trin 4: Find registreringen - enten via Registreringstegningen eller via Listen.



Trin 5: Åbn registreringen.



Trin 6: Tryk på Slet i bundmenuen.



Trin 7: Bekræft handlingen ved at trykke Slet i dialogboksen "Slet registrering".



⚠️ Vigtigt: Der findes ingen fortrydelsesmulighed i app, når du har bekræftet handlingen.



Betydning



Uanset synkroniseringsstatus sker følgende, når du trykker Slet og bekræfter:




Registreringen udgår af oversigten



Registreringen udgår af statistikken




Derudover afhænger konsekvensen af synkroniseringsstatus:




Er registreringen allerede synkroniseret (fremgår med et #nummer), bliver den ikke slettet permanent - den skjules i stedet



Er registreringen oprettet på app uden at være synkroniseret (fremgår som #NY), bliver den slettet permanent og kan aldrig gendannes




⚠️ Vigtigt: En skjult registrering (dvs. en registrering, der var synkroniseret, før du trykkede Slet) kan ikke gendannes fra app. Gendannelse skal ske fra web.



NÆSTE SKRIDT




Bekræft i oversigten eller statistikken, at registreringen er fjernet som forventet



Hvis en skjult registrering skal gendannes, skal du gøre det fra web - ikke fra app



Hvis registreringen var oprettet som #NY og ikke synkroniseret, kan den ikke gendannes noget sted, og skal i så fald oprettes på ny



Se webvejledningen for Skjul registrering, hvis du vil forstå forskellen mellem app og web
