Last modified: juni 17, 2021

Vælg hvilke projektmapper, du vil synkronisere i iPad-appen

For at få adgang til indstillingerne i appen skal du åbne sidepanelet. For at gøre dette skal du klikke på de tre bjælker i øverste venstre hjørne.

Klik på “Indstillinger” i sidepanelet.

Herfra skal du klikke på “Synkroniser projektmapper“. Du kan derefter navigere gennem projektmapperne og slå synkroniseringen til eller fra.

Dette kan være en god ide at bruge til meget store projekter, så den ikke bruger meget plads og data på telefonen, når den synkroniseres.

BEMÆRK: Appen fjerner alle data fra enheden i de fravalgte projektmapper.

Was this article helpful?
Dislike 0