Føje en kommentar til en registrering

For at lette forståelsen eller demonstrere afhjælpning føjes en kommentar til manglen. Tryk på “Kommentarer”

Herfra kan du tilføje kommentarer

1.Hvis du vil have mere tekst end de angivne notater til kontrolpunkterne, skal du gå til kommentarfeltet og begynde at skrive

2. Hvis du ønsker at tilføje et foto til kommentaren, kan du gøre det her. Du kan kun indsende et foto, hvis du har tilføjet en kommentar

3. Når du er færdig med at beskrive din kommentar og tilføje valgfrie fotos, skal du trykke på knappen “Tilføj”