Sådan tilføjes registreringstegninger til et projekt

I denne artikel vil vi vise, hvordan du uploader og forbinder registreringstegninger til et projekt. Dette gøres, så du kan begynde at oprette registreringer.

Det første du skal gøre er at logge ind på dit system. Hvis du har problemer med dette, kan du klikke her for at læse vores guide om, hvordan du logger ind. Åbn derefter “AjourBox”. Hvis du allerede har åbnet systemet og er logget ind, kan du finde “AjourBox” øverst på skærmen i menulinjen.

Herefter skal du vælge et projekt. For at gøre dette skal du trykke på “Skift projekt” og derefter vælge det projekt, som du vil ændre tegninger på.

Det næste du kan gøre, er at oprette strukturen for dine registreringstegninger. Du gør dette ved at gå til “Registreringstegninger på projekt” i venstre side i AjourBoc og højreklikke på dit projektnavn (4). Herfra kan du vælge enten at oprette en ny struktur eller importere en af de ældre (5).

Når du har sat stukturen for dine registreringstegninger op, kan du begynde at uploade dine registreringstegninger og registrere dem til projektet.

For at uploade, tryk på “upload-knappen” (6). Når du har gjort det, vil du blive præsenteret for en liste over dine registreringstegninger (7), du kan flytte disse ved “drag and drop” til den korrekte mappe inden i “Registreringstegninger på projekt” (8).

Husk, at du kan uploade dine registreringstegninger direkte til “Registreringstegninger på projekt“, men du kan også uploade dem til en bestemt mappe i dine projektfiler under “Mapper på projekt“.