Tilføj modtager ved hjælp af AjourInspect på web

1. Vælg registreringstype

Når registreringer er synkroniseret fra appen, kan der vælges en modtager fra webstedet. Gevinsten her er, at du kan vælge flere registreringer rettet mod en virksomhed og vælge en modtager til alle registreringer på én gang og dermed spare tid i forhold til at skulle finde en modtager på appen for hver enkelt registrering. Vælg først, hvor i konstruktionen i øverste venstre hjørne.

2. Vælg entreprenør. Klik på “Kategori / Liste” og vælg den entreprenør, som registreringerne vedrører

3. Fremhæv de ønskede registreringer, højreklik, og et vindue popper op, og klik derefter på “Skift modtager”

4. Her kan du vælge, om alle registreringer skal ændre en modtager eller kun de valgte

5. Klik på pilen ud for “Virksomhed”, og vælg den, der er forbundet med registreringen

6. Her vil alle brugere af virksomheden blive vist. Vælg en eller flere til at modtage registreringen ved at klikke på feltet til venstre for brugeren

7. Når alle ønskede modtagere er valgt, skal du trykke på “Gem”