Synkroniser projekt på iPad-appen

For at starte skal du trykke på knappen “Synkroniser” i øverste højre hjørne

Synkroniseringsskærmen er nu åben.

1. Synkroniser alle projekter” begynder at downloade data fra alle tilgængelige projekter på det Ajour System, du er logget ind på.
  2. Kun synkronisering (projektnavn)” downloader kun dataene fra det projekt, du aktuelt har valgt.

Når synkroniseringen er afsluttet, vil registreringstegningerne samt alle registreringer, som du har rettigheder til at se, være tilgængelige i appen.