Last modified: december 3, 2021

Skift registreringstype på eksisterende registrering i app

1. Find den registrering frem, som skal have skiftet registreringstype
    a. Du kan trykke på drop-down menuen og finde notattypen
  2. Tryk på pilen til højre for at åbne registreringen

3. Registreringen kommer frem og du kan herefter trykke på knappen ”Mere”, herefter vil der komme en menu med flere valgmuligheder.
Vælg ”Notattype” i menuen.

4. Vælg den Notattype registreringen skal skiftes til.

5. Herefter skal man trykke på ”skift” i den menu, der kommer frem, og registreringstypen på registreringen er nu skiftet.

6. Registreringen vil nu fremstå uden nummer i venstre hjørne.
7. For at give registreringen et nyt nummer, skal der synkroniseres.
Dette gøres ved at trykke på ”Synkroniser”.

8. Synkroniseringen åbner og du kan trykke ”Synkroniser” i bunden.