Last modified: december 3, 2021
1. Vælg notattype, projekt (2) og herefter kategori (3), så registreringer på sagen kommer frem.
4. Højreklik på den registrering der skal have skiftet notattype, og en tekstboks med forskellige muligheder kommer frem.

5. Tryk på ”Skift type”.

6. Tryk på drop-down menuen, og vælg hvilken notattype registreringen skal skiftes til.
7. Når en notattype er valgt, kommer en ny drop-down menu frem, hvor kategorier og grupper kan vælges.
8. Vælg en kategori, hvis der skal kobles en kategori på registreringen. Tryk herefter på ”Gem” i bunden.
10. Der kommer en tekstboks frem, hvor man bliver spurgt om man er sikker på at man vil skifte notattype. Her skal trykkes ”OK” hvis man ønsker at gennemføre skiftet.