Last modified: november 4, 2022

Sammenflet to virksomheder

Hvis du gerne vil sammenflette to virksomheder i Ajour System, så de bliver til én kan du gøre det på denne måde

Det første du skal gøre er at åbne virksomheds-fanen i Administrations modulet.

1. Herefter skal du vælge den virksomhed, som er oprettet forkert i dit system
  2. Når du har markeret virksomheden, skal du trykke på “Merge” knappen.

3. Vælg den virksomhed, som den valgte skal flettes ind i.
4. Tryk på “Merge” knappen igen, der vil komme en lille dialog boks, hvor du skal skrive “MERGE” igen og trykke ok.
Denne kommer af sikkerhedsmæssige grunde, da det ikke kan laves om igen.

De to virksomheder er nu flettet sammen og alle registreringer/tegninger/dokumenter du har haft på det gamle er tilgængelige i den nye.