Sådan tilmelder du dig AjourManufacturer

Du kan tilmelde dig AjourManufacturer enten ved at gå til Ajourobjects.com og klikke på “Download AjourObjects Plugin” knappen eller ved at klikke på dette link

Udfyld med dine oplysninger og klik i boksene herunder. Husk at beslutte dig for, om du vil modtage vores nyhedsbrev eller ej. Derpå klikker du på “Sign up” knappen.

Når du har klikket på “Sign up” knappen, får du denne visning. Du får tilsendt en e-mail, som du skal bekræfte, og du skal angive en ny adgangskode. Du kan også downloade AjourObjects og AjourQTO direkte herfra.

Det er denne e-mail, der bliver sendt ud fra vores system. Klik på linket “Click here to confirm your account and set your password

Når du klikker på linket, bliver du præsenteret for en skærm, som giver dig lov til at angive en ny adgangskode

Installering af plug-in

Når du åbner en exe.fil, bliver du mødt af et standard Windows installationsprogram. Klik “install”

Den gennemgår installationsprocessen, klik derpå “Finish”

Derpå skal du åbne Revit og tilmelde dig med din nyligt oprettede bruger. Når du åbner Revit, bliver du mødt af denne skærm, og du skal blot taste din e-mail og adgangskode.