Sådan synkroniseres projekter i appen

Hvis du vil starte synkroniseringen i appen, skal du klikke på synkroniseringsikonet i øverste højre hjørne af telefonen

Inde i synkroniseringen har du 2 muligheder:

1. Synkroniser alle projekter

Hvis du vælger at synkronisere alle projekter, modtager du data fra alle projekter i systemet

2. Synkroniser kun det aktuelle projekt

Du kan også vælge kun at synkronisere dit aktuelle projekt

Når du har valgt den foretrukne indstilling, skal du klikke på “Synkroniser”, hvorfra appen begynder at synkronisere. OBS: Det kan tage lidt tid, afhængig af, hvor stort et projekt du skal synkronisere