Registrer dig på et andet Ajour System med en eksisterende licens

Denne guide er til brugere, som allerede har en brugerkonto med licens til et Ajour system og som ønsker at bruge denne licens til at få adgang til et andet Ajour system.

Når der deles licenser mellem systemer er det vigtigt at vide, at licensen tilhører det system, der ejer og betaler for det. Vi kalder det for “Anker system”, og alle andre systemer, som du deler licens med, bliver kaldt “Modtager system”. Et hvert system kan være både “Anker system” og “Modtager system”.

Lad os tage et konkret eksempel:
Iver Mathiesen arbejder for Mathiesen Jord & Kloak A/S som har deres eget ajoursystem på: “https://develop.ajourtest”. Mathiesen Jord & Kloak A/S er hyret til at arbejde på byggeprojektet Big City Development som ønsker, at alle leverandører og underleverandører bruger deres Ajour system på “https://uktest.ajourtest”.

Iver åbner sin browser, går på https://uktest.ajourtest, og klikker “Registrer”, og klikker i boxen “Har du allerede en A/B brugerlicens, som du ønsker at dele?

Så snart der er klikket i boxen, ændrer formen sig. Snarere end hans navn, navn på hans virksomhed og andre detaljer, spørger den ham efter URL´en for hans system, hans adgang til systemet, samt en beskrivelse af hans årsag til at registrere sig, således at uktest´s administratorer kan give ham de ønskede rettigheder:

Husk at medtage ‘https://’ foran systemnavnet

Når Iver klikker “Søg om licensdeling”, kontakter uktest.ajourtest automatisk develop.ajourtest og bruger den adgang, som Iver tastede, og henter al den information, der er brug for.

Dette tager kun et øjeblik og en grøn besked fortæller Iver, at forespørgslen er behandlet og at han vil blive kontaktet.

Bruger administratorerne på uktest.ajourtest modtager en mail om Ivers forespørgsel, der også beskriver, at de ikke behøver at finde en tilgængelig licens til Iver i deres system, eftersom Iver har sin egen fra develop.ajourtest.

Så snart bruger administratoren godkender forespørgslen, modtager Iver en velkomstmail til uktest.ajourtest, og et foreløbigt password til hans konto på deres system.