Redigere et foto i appen

1. Åbn det ønskede foto fra bunden af registreringsvinduet

Fotovisning

1. Dette er de forskellige funktioner, du kan bruge til at redigere fotoet. Vi vil beskrive hver funktion fra top til bund

1.a Farvepaletten bruges til at vælge, hvilken farve du tegner eller skriver med

1.b Blyanten bruges til at begynde at tegne på fotoet

1.c “T” bruges til at sætte tekst ind, hvis du ønsker at beskrive noget direkte på fotoet

1.d Firkanten bruges, hvis du ønsker at vise et område uden at tegne en cirkel eller lignende

1.e Pilen bruges til at vende tilbage til de seneste ændringer, f.eks. hvis du har lavet en fejl og ønsker at slette din sidste redigering

2. Dette bruges, hvis du vil slette fotoet

3. Dette vil annullere alt, hvad du har indtastet, og føre dig tilbage til registreringsskærmen

4. Dette vil gemme alt, hvad du har indtastet, og føre dig tilbage til registreringsskærmen sammen med de redigeringer, du har lavet til fotoet