Last modified: juli 12, 2021

Rediger et eksisterende projekt

1. Dette er placeringen for aktive projekter. Det er her, alle dine aktive projekter er

2. Dette er placeringen for arkiverede projekter. Det er her, du kan finde alle dine færdige projekter

3. Hvis du vil redigere dine projektoplysninger, skal du højreklikke på projektet og vælge “Rediger egenskab”

4. Når projektet er færdigt, skal du trykke på “Arkivegenskab” for at placere projektet under “Arkiveret”