Overføre filer til AjourBox

1. Vælg den mappe, du vil uploade filer til

2. Tryk på knappen “Upload filer”. Et nyt vindue vil poppe op, hvor du kan vælge filerne

TIP: Du kan holde “Shift” nede medens du markerer filer for at vælge flere filer til at uploade

3. Når du har valgt alle de filer du ønsker at uploade, skal du klikke på knappen “Start upload”, systemet vil nu uploade alle filer til Ajour System. Dette kan tage lidt tid afhængig af størrelsen på dine filer

TIP: Når du uploader .zip filer til projektmapperne, pakker .zip filerne automatisk filerne ud. Hvis .zip filen indeholder nogen som helst mappestruktur, vil den skabe den samme mappestruktur automatisk