Oprette en registrering med tegning

Vælge en tegning

TIP: Nummeret i slutningen af alle mapper / tegninger angiver antallet af registreringer på tegningen, der vedrører dig

1.For at starte en registrering skal du først kontrollere, om du har valgt den ønskede notattype. Du gør dette ved at se på toppen af skærmen. Her har vi valgt “Mangel”

Du skal derefter finde den tegning, som du ønsker at oprette registreringen på

2. Øverst på skærmen med de lyseblå felter er der angivet en mappe, som kan indeholde tegninger

3.Nedenfor på skærmen med de hvide felter vises tegninger i den åbne mappe

Vi vælger tegningen “A1-1 – Site_a_RB

Lave markeringer på en tegning

Når du har valgt en tegning fra projektoversigten, vises tegningen for dig. Når du klikker på et punkt, vises en lille markør, dette er placeringen af registreringen. Du kan også vælge at aktivere “Flere” nede på værktøjslinjen, som giver dig mulighed for at forbinde flere punkter til registreringen

Når du har markeret dine punkter på tegningen, klik på “OK” knappen, derefter bliver du ført til registreringsvinduet, hvor du kan udfylde din registrering.

TIP: Ajour System anbefaler kun at tilføje en markering pr. registrering. Hvis du tilføjer flere markeringer, kan det blive svært at dokumentere, hvilket foto hører til den specifikke markering.

Registreringsvinduet

1. Vælg en gruppe til registreringen

2. Vælg kontrakter, arbejds- og kontrolpunkter

3. Skriv en detaljeret beskrivelse af registreringen ved at klikke på tekstfeltet. Brug ikonet til højre til at indsætte tidligere tekster

4. Opret et eller flere fotos eller tilføj fra galleriet

Når du er færdig med at udfylde registreringen, skal du klikke på “Tilbage” for at vende tilbage til tegningen

OBS: Du skal ikke gemme det, du har tastet, app’en gør det automatisk. Nu er dine data offline på din enhed, du skal synkronisere din enhed for at gemme på din Ajour server, læs artiklen om synkronisering