Last modified: september 24, 2021

Oprettelse af bruger

1. Gå til menuknappen fra Ajour login siden. Klik på “Administration”.

2. Vælg en A-, B- eller C-licens

3. E-mail, navn og efternavn

4. Vælg eller tilføj en ny virksomhed

4.a Job og telefon er valgfri

5. Vælg en rolle for brugeren. Rollen er et forudvalgt sæt af tilladelser.

6. Vælg et eller alle projekter – den valgte rolle eller de valgte projekttilladelser er begge tilgængelige i det valgte projekt

7. Tryk på “Vælg standardrolle”

8. Tryk på “Gem”

En e-mail vil blive sendt til brugeren med et ‘brugernavn’, ‘adgangskode’ og link til systemet.

Andre brugerindstillinger

Inde i menuen finder du andre nyttige valgmuligheder, såsom nulstilling af adgangskode og vis brugerlog.

“Show user log” – Dette viser en log over hver ændring, der er sket for denne specifikke bruger. Dette kan være ændringer i tilladelser eller licenser.

“Reset Password” – Nulstiller brugerens adgangskode og sender brugeren en e-mail med deres nye adgangskode.