Opret kontrolplaner og tjeklister

Dette afsnit handler om udarbejdelse af kontrolplaner i AjourQA, som anvendes til entreprenørens kvalitetssikring i form af kvalitetssikringsdokumentation og tjeklister til levering til kunden.

1. Vælg “Kategorier”

Virksomhedsskabelon overfor projektskabelon

2. Virksomhedsskabeloner / 3. Projektskabeloner

Skabelonerne vises øverst. Nedenfor er de projektspecifikke kategorier. Kategorierne oprettes i skabeloner, tryk efterfølgende på “Tilknyt”, “Tilnyt inkl. skabeloner” eller “Tilknyt alle”, afhængig af, om tidligere oprettede skabeloner er knyttet til projektet. Hvis du opretter kategorier i skabeloner, kræver det, at du er administrator.

Forklaring af opsætningen

1. Underleverandør – Øverst kan du se de grupper, der allerede er oprettet. Det er virksomhedens globale skabeloner.

2. Kontroltype – her er forskellige kontroltyper. Symbolet med 3 tankestreger ved siden af montagekontrollen angiver, at dette er en tjekliste. Du klikker på højre museknap for at oprette en tjekliste.

3. Checkpunkter – her er alle bygningsdele, som også kan gøres til tjeklister ved at klikke på højre museknap.

4. Krav – dette punkt viser kravene til den enkelte kontrolplan.

Opret kategorier

1. Hvis du vil oprette en ny kategori, skal du trykke på “Opret ny”

2. For at oprette et kontrolpunkt for niveau 1, skal du vælge den kategori, som punktet skal oprettes under

3. Tryk på “Opret ny” for at lave et nyt punkt under denne kategori

Tjeklister

1. For at oprette tjeklister, skal du højreklikke på den ønskede kategori og klikke på “Brug / Fjern som tjekliste”

2. Klik her for at åbne tilsynsplanen eller inspektionsplanen og begynde at redigere den

3. De enkelte punkter kan korrigeres ved at trykke på boksene. Dette åbner mulighed for at redigere teksten i boksene. Når redigeringen er fuldført, skal du trykke på fluebenet.