Last modified: juli 5, 2021

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du opretter flere brugere på én gang med vores Excel-brugerskabelon til import.

1. Download Excel-skabelonen til masseoprettelse. Bemærk: Der kan maksimalt oprettes 100 brugere ad gangen.
  2. Når du er færdig med at udfylde brugerskabelonen, skal du klikke på “Vælg fil” knappen.
  3. Klik på upload.
  4. Tjek status – Tjek brugerens status.
  5. Opret – opretter brugeren.
  6. Inviter – Sender en invitation til en bruger, der på nuværende tidspunkt ikke har en aktiv brugerkonto i vores system.
  7. Roller – Angiv brugerroller. Her skal du være opmærksom på, at hvis en bruger allerede har flere roller på forhånd, vil de eksisterende roller blive overskrevet af dem, du vælger her. Hvis en bruger har adgang til Molio-prisdata, skal du vælge “IP-Address License” – Adgang til uddannelsesinstitutioner.
  8. Licens – tildeler tilgængelige licenser. Licenser tildeles efter, om der er flere tilgængelige.