Last modified: februar 10, 2022

Manuelle poster

Gå til visning af de manuelle poster. Du kan gøre dette ved at trykke på “1” knappen på billedet ovenfor eller ved at bruge navigationen “Manuelle poster” i sidemenuen.

1. Opret en ny manuel post
  2. Slet en manuel post

Du skal blot vælge alle de manuelle poster, som du ønsker at slette, du behøver ikke at slette dem én efter én.

Oprettelse af en ny manuel post

For at oprette en ny post skal du blot klikke på (1) “+” knappen, som du kan se placeringen af i afsnittet ovenfor. En pop-up vil komme frem:

1. Navn: Indtast navnet på den manuelle post
  2. Indtast mængden
  3. Indtast måleenhederne