Log ind på et Ajour-system på iPad-appen

Første gang du åbner iPad-appen, får du denne skærm. Klik på den øverste bjælke med navnet “Tryk for at tilføje system” for at tilføje et Ajour-system.

En ny pop op vises, her skal du skrive URL-adressen til det Ajour System, du prøver at tilføje. Du kan finde URL-adressen i den velkomst-e-mail, der blev sendt til dig med dine loginoplysninger. Når du har gjort det, skal du klikke på “OK

Systemets navn vises i den øverste bjælke. Hvis du vil tilføje mere end 1 Ajour System, kan du klikke på det igen og klikke på “Opret nyt system“.

Når systemet er blevet oprettet, skal du blot skrive din e-mail og adgangskode og klikke på “LOGIN“.