Inviter dine kolleger, underleverandører eller leverandører til at se udbuddet

1. Klik på knappen “Inviterede brugere“ – her vil du se en liste over alle brugere, som du har inviteret til at se udbuddet. (Inviterede brugere kan ikke stille spørgsmål eller afgive et bud – kun du som tilbudsgiver kan gøre det)

2. Hvis du ønsker at invitere nogen, så klik på knappen “Inviter flere til udbuddet” og udfyld informationerne i feltet

dfyld de påkrævede informationer i feltet og klik på knappen “Inviter bruger“. En e-mail bliver sendt til den opgivne e-mail med login information og et direkte link til udbuddet.