Last modified: juli 1, 2021

Instance QTO

Du kan se vores video om denne funktion eller læse artiklen.

Sådan får du adgang til Instance QTO

Valgt til Excel

Marker en eller flere typer i projektet. Derefter skal du gå til “Selected to Excel” og vælge en struktur til eksport i rullemenuen

Indstillinger

1. Her kan du se, hvilken eksportskabelon der er aktiv til redigering

2. Her vælger du den eksportskabelon, der skal være aktiv til redigering. Hvis du ønsker at kopiere, slette eller oprette en ny eksportskabelon, er det her du gør det

3. En eksportskabelon kan have en Excel-skabelon vedhæftet. Gennemse, kopier eller åbn eksisterende Excel-skabelon

4. Hvis du ønsker at tilføje en parameter, kan du gøre det her

5. Hvis du ønsker at fjerne en parameter, kan du gøre det her

6. Sorter rækkefølgen ved at markere og flytte parametrene

Excel-skabeloner

Anvendes kun for at give et fantastisk og grafisk udtryk. For at redigere en Excel-skabelon skal du trykke på “Åben” i vinduet for indstillinger

skabelonen anvendes række 10 til beskrivelse af tekster til parametrene i række 11

På billedet ser du de valgte parametre, der skal være en del af eksportskabelonen. Topparameter får placering A, anden øverst får placering B og den tredje får placering C osv.

Hvis du ønsker en anden rækkefølge, flyttes parametrene ved “drag and drop” på listen

TIP: Hvis du ønsker at redigere en Excel-skabelonfil fra Windows-stifinder, skal du markere Excel-skabelonen, højreklikke og vælge åben. Skabelonfilerne er placeret her: C:BrugerexxxxxDokumenterAjourQTOSkabeloner.