Excel Live-Link

Sådan får du adgang til Excel Live link

Indstillinger

Tryk på “Settings” knappen.

Standard link parametere, såsoms “ID“, “Name“, “Family name” og “Type name” tildeles ved at markere i afkrydsningsfeltet

Tilføj link parameter

Indstillinger er delt på en måde, så du kan skelne mellem ind- og udgående links. Der er to måder at tildele en link parameter på, enten via en rullemenu eller ved at tildele en brugerdefineret parameter. I rullemenuen finder du parametrene, der er knyttet til projektet.

1. Tilføj brugerdefineret. Hvis du har brug for at tilføje en parameter som f.eks. “keynote”, så anvend funktionen “Add Custom”.

2. Parameter navn: Her skriver brugeren navnet på den relevante parameter, som han/hun har brug for at linke til.

3. Efterfølgende skal brugeren angive, om parameteren er en instance- eller type parameter.

4. Når du er færdig, skal du trykke på “Add” for at tilføje den brugerdefinerede parameter.

Slet parameter

En parameter slettes ved at markere parameteren på listen og derefter trykke på Ctrl+Delete

Aktivér Live Link

Tryk enten på “Excel to Revit” eller “Revit to Excel” for at aktivere live linket. Det anbefales kun at linke en vej ad gangen. er er en grænse på 20 forskellige link værdier.

“Excel to Revit” aktiverer linket fra Excel til Revit. Dette betyder, at når du afkrydser et objekt i Excel, vil det også blive afkrydset i Revit.

“Revit to Excel” aktiverer linket fra Revit to Excel. Dette betyder, at når du afkrydser et objekt i Revit, vil det også blive afkrydset i Excel.