Forstå driftsplanen

1. Hvis du vil filtrere visningen efter egenskab, kan du vælge en eller flere egenskaber fra rullegardinet her

2. Hvis du ønsker at filtrere efter virksomhed, eller den person, der er ansvarlig for opgaverne, kan du gøre det her

3. Hvis du ønsker at filtrere rapporterne efter BD-numre, kan du gøre det her efter disse regler:

EksempelBeskrivelse
1Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’
1-3Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergruppe ‘3’
1-3-4Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgrupperne ‘1’, ‘2’, ‘3’
1:3Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgrupperne ‘1’, ‘2’, ‘3’
1-3:5Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergrupper ‘3’, ‘4’ eller ‘5’
1-3-4:7Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergruppe ‘3’, bygningsdel ‘4’, ‘5’, ‘6’ eller ‘7’

4. Hvis du vil filtrere efter datoer, kan du vælge en start- og slutdato her

5. Når du er færdig med at filtrere, skal du trykke på knappen “Hent” for at få de data, der vises i tabel 6

6. Tabel over driftsplan

På bygningsdel tabellen kan du se alle tilgængelige jobkort i dit udvalg. Du kan klikke på hver enkelt af dem for at åbne det enkelte jobkort.

Fra jobkortet kan du vælge en ansvarlig for opgaven (1), lave en slutkommentar (2), markere den som færdig og angive slutdatoen (3)