Download udbudsmateriale

1. Download udbudsmateriale

Udbudsmateriale ses under fanen udbudsmateriale

Download alt materiale på en gang ved at klikke på den orange knap “Hent alt udbudsmateriale”. Hele mappen med udbudsmateriale downloades herved som en zip.fil eller download en enkelt fil ved at trykke på fil-ikonet

2. Udbudsdetaljer

Under “Udbudsdetaljer” kommer de relevante udbudsdetaljer frem

Her er et link du kan bruge, når du skal udfylde ESPD

TIP: læs vores ESPD-guide her.

3. Spørgsmål og rettelsesblade

Klik på “Spørgsmål” knappen for at stille et spørgsmål eller se svar angående udbuddet

Alle spørgsmål / svar er synlige for alle tilbudsgivere og alle tilbudsgivere får en mail notifikation, når et nyt spørgsmål / svar er tilgængeligt

Al information angående tilbudsgiver (som stiller spørgsmålet) er skjult for alle tilbudsgivere men ikke for udbudsadministrator

TIP: husk ikke at afslutte dit spørgsmål med “Med venlig hilsen” (dit navn her). Dette er meget vigtigt!

For at se rettelsesblade klik på knappen ”Rettelsesblade

Her vil du se en liste over alle de rettelsesblade, som udbudsadministrator har udsendt

Hvert rettelsesblad indeholder en beskrivelse af ændringerne i projektet

Alle rettelsesblade er synlige for alle tilbudsgivere og alle tilbudsgivere får en mail notifikation når et nyt rettelsesblad er tilgængeligt