Deltag i et offentligt udbud

Adgang til offentlige udbud

1. Der er adgang til et offentligt udbud fra log-in-siden på virksomhedens Ajour System (xxx.ajoursystem.dk)

2. Registrer dig som ny bruger, eller log på, hvis du allerede er bruger af systemet

3. Når du først er registreret som bruger, vil du modtage en mail med brugernavn og adgangskode

4. Log ind på systemet og tilmeld dig udbuddet. Brugernavn og adgangskode fremgår af den mail, der blev videresendt ved tilmelding til udbuddet