Last modified: januar 7, 2021

Deltag i prækvalifikation

1. Klik på knappen “Tilbud/PQ” (= Prækvalifikation)

2. Vælg, hvilken entreprise du vil give et bud på (De anførte entrepriser, der er synlige for dig, er de entrepriser, du er inviteret til at byde på Projektet kan indeholde flere entrepriser, som du ikke er inviteret til at byde på

3. Klik på knappen “Upload Tilbud/PQ

4. Udfyld feltet vedrørende ansvarsfraskrivelse, hvis du har en ansvarsfraskrivelse vedrørende projektet

5. Angiv prisen som 0, da det er en prækvalifikation

6. Upload din dokumentation for entreprisen – klik på knappen “Klik her for at uploade dit bud / PQ filer

7. For at afslutte din tilbudsgivning, klik på “Upload Tilbud/PQ” knappen

You can delete / change your bid or documentation up until the deadline for the tender