Deltag i et udbud

1. Klik på knappen “Tender/PQ” (= Pre-kvalifikation)

2. Vælg hvilken entreprise du vil deltage i. (De entrepriser på listen, der er synlige for dig, er de entrepriser som du er inviteret til at deltage i. Projektet kan indeholde flere entrepriser som du ikke er inviteret til at deltage i)

3. Klik på knappen “Upload Tender/PQ

4. Udfyld feltet angående forbehold, hvis du har forbehold i forbindelse med projektet

5. Angiv din totalpris – standardmæssigt er priserne eksl. moms og i danske kroner. (Husk at tilføje moms, hvis dette er påkrævet i henhold til udbudsmaterialet)

6. Upload din dokumentation til entreprisen – klik på knappen “Klik her for upload af tilbud/PQ-fil

7. For at afslutte dit bud klik på knappen “Upload Tilbud/PQ

Du kan slette / ændre dit bud eller dokumentation helt op til fristen for udbuddet