Brugeroprettelse i Ajour System

Der er 2 måder at blive bruger på i systemet

Registrer dig selv som bruger

1. Gå ind på systemets hjemmeside via en af tre understøttede browsere: : Mozilla Firefox, Google Chrome og Apple Safari

INFO: Systemnavnet er typisk virksomhedsnavnet på systemejeren først og efterfølges typisk af “.ajoursystem.dk”, f.eks. https://virksomhedsnavn.ajoursystem.dk

2. Klik på “Registrer” under knappen Log på for at oprette en brugerkonto

3. Udfyld formularen, og klik på “Registrer”

Når administratoren har håndteret din anmodning, vil du modtage en velkomstmail fra Ajour med dit “brugernavn” og “password”. Dit brugernavn er altid i den velkomstmail, du har modtaget

Oprettelse som bruger gennem en administrator

Ring eller send en e-mail til administratoren

E-mailen skal indeholde følgende oplysninger: Fornavn, efternavn, brugernavn / e-mail, virksomhedsnavn, jobtitel og telefonnummer, og hvilket projekt, du ønsker at få adgang til

Når administratoren har håndteret din anmodning, vil du modtage en velkomstmail fra Ajour med dit “brugernavn”, “password” og et link til systemet. Dit brugernavn er altid i den velkomstmail, du har modtaget