Brugeradministration i AjourContent

Hvis du har mistet AjourObjects bruger administrations website: klik her.

Oprette ny bruger

Navigere til ‘Users’ menupunkt i topbjælken og vælg ‘New user’

Brugere, som allerede er oprettet, kan ikke oprettes igen. Hvis de ikke kan ses på listen over virksomhedens brugere, er det, fordi de er på en anden virksomhed. Kontakt support i sådanne tilfælde.

Roller i AjourObjects

Bruger: Kan downloade indhold fra privat cloud.

Administrator: Kan downloade indhold til privat cloud.

ManuGuest: Kan få adgang til indhold fra AjourObjects Manufacturers.

Roller i AjourCollab

AOC_User: Kan deltage i AjourCollab projekter, hvortil folk er inviteret.

AOC_Admin: Kan oprette, invitere og deltage i AjourCollab projekter.

Se nedenfor for en forklaring til de forskellige roller i vores Revit plugin

Roller i AjourContent Revit plugin

1. Bruger og administrator
  2. Administrator
  3. ManuGuest
  4. AOC_User og AOC_Admin

Bruger status

Hvis en bruger ikke har aktiveret sin konto, angives det med et rødt kryds. Venligst gensend oprettelsesmailen ved at klikke på mailikonet.

Tildel og fjern licenser

Navigere til ‘Licenses’

På licenssiden får du et overblik over dine forskellige tildelte og ikke tildelte licenser til brugere

For at tildele en licens til en bruger på listen skal du klikke på ikonet med den ‘grønne mand’ med et plus ved siden af.

Når du har trykket på tildel licens ikonet, bliver du præsenteret med ovenstående billede. Vælg bruger og klik på ‘Assign license’.

Hvis en bruger allerede har en licens, vil de ikke blive vist på listen.

Extra licens (Molio prisdata)

Hvis du ønsker at tilføje Molio prisdata, skal du trykke på knappen “Extra license”.

Vælg Molio på listen og log ind med din Molio konto.

AjourObjects Manufacturers

nder fanen “AjourManufacturers” kan du styre, om virksomheden skal anvende Manufacturers.

Downloads

Under fanen “Downloads” finder du forskellige links til plugin, AjourObjects såvel som AjourQTO.