Sådan oprettes en rapport over bygningsdelskort

1. For at komme ind i det område, hvor vi opretter vores rapporter, skal du blot klikke på knappen “Rapporter” i menuen øverst

Visningen af rapportgenerator

1. Vælg et eller flere projekter, du vil medtage i den genererede rapport

2. Hvis du ønsker at filtrere efter bestemt virksomhed eller ansvarlig, kan du vælge personen eller virksomheden her

3. Hvis du ønsker at filtrere rapporterne efter BD-numre, kan du gøre det her efter disse regler:

EksempelBeskrivelse
1Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’
1-3Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergruppe ‘3’
1-3-4Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgrupperne ‘1’, ‘2’, ‘3’
1:3Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgrupperne ‘1’, ‘2’, ‘3’
1-3:5Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergrupper ‘3’, ‘4’ eller ‘5’
1-3-4:7Viser vedligeholdelsesopgaver for alle BD-kort i hovedgruppe ‘1’, undergruppe ‘3’, bygningsdel ‘4’, ‘5’, ‘6’ eller ‘7’

Du kan også filtrere efter navn, du skal blot indtaste navnet på det BD-kort, du ønsker at filtrere på

4. Hvis du vil filtrere efter datoer, kan du vælge en start- og slutdato her

5.Vælg, hvilken type rapport du vil have

Oversigt over BD-kort status

vil vise en bygningsdelstabel, så du kan få et overblik over alle BD-kort, eller dem, der er i din filtrering. Eksempel:

BD-kort

vil udskrive en komplet BD-kort oversigt med alle data. Eksempel:

6. Når du er færdig med at udfylde de ønskede indstillinger til rapporten, skal du blot klikke på “Hent”. En pop-up vises i højre side med et download-link. Alternativt kan du også downloade rapporten fra meddelelsesområdet.