AjourFM på iPad-appen

Denne guide viser dig, hvordan du bruger AjourFM i iPad-appen. Til start, skal du åbne sidepanelet, for at åbne AjourFM-modulet.

Klik nu på “AjourFM

AjourFM er nu åbent, men du bliver nødt til at synkronisere, før du kan se de operationelle opgaver, der er tildelt din konto.

Når du har synkroniseret, kan du åbne et kort for at se dets detaljer.

1. Du kan klikke på en operationel opgave for at åbne BD-kortet.
  2. Aktivér kortet for at udføre operationelle opgaver.
  3. Klik her for at se oplysningerne og dokumenterne på BD-kortet.
  1. Marker dette for at fuldføre opgaven.
  2. Klik på flaget for at tilføje en kommentar og et billede.
  3. Synkroniser, når du er færdig, så dine kolleger kan holde sig ajour.

Når du klikker på flaget, vises en ny bjælke, der indeholder en beskrivelsesboks og en fotoknap

1. Skriv din kommentar eller beskrivelse af, hvad du har gjort her.
  2. Tilføj et billede med fremvisning af ændringen.
  3. Tryk på knappen “Tilføj” for at tilføje denne kommentar til BD-kortet.

BEMÆRK: Husk altid at synkronisere, når du er færdig med at foretage ændringer.