AjourCollab Revit plugin guide

Sync projekt

Tryk “Sync Project” på AjourCollab fanen.

Derefter vil du få en liste over de projekter, du har adgang til. Vælg et projekt og tryk “Connect”.

Sync indstillinger

1. AjourCollab checker og tilpasser de Revit kategorier, der er valgt i projektet. Hvis “No” er valgt, vil den forrige synkroniserings indstilling blive anvendt.
  2. Opdatering af mængder og parametre, der indeholder mængder. Hvis “No” er valgt, vil den forrige synkroniserings indstilling blive anvendt.
  3. Denne indstilling henter “værdierne” på f.eks. level eller Phase Created og ikke bare på de rå numre, som typisk kan trækkes ud fra Revit API.
  4. (Kommer snart) Denne mangler!!
  5. Hvis en parameter har en synkroniseringsretning indstillet til “Sync both ways”, kan du bestemme, om det er AjourCollab eller Revit Parameter, du ønsker at overskrive.

Projekttyper

Se afsnittet Whitelist

Parameter Revit plugin

Der er en hurtig måde at sætte et projekt op på, når først projektet er tilknyttet.

Hold “ctrl” og “shift” nede og tryk derpå “Sync Project”.

Nu åbnes en liste af parametre, der er fundet i Revit projektet, og du kan vælge dem, idet du klikker på dem.

Hvis du ikke kan finde parameteren, er det fordi, den er blevet oprettet efter den sidste sync og du skal derfor sync igen for at sætte den på listen.