Last modified: juni 28, 2021

Ændringslog

Med en ændringslog får du overblik over de ændringer, der er forbundet med synkronisering.

Revit plugin

Der er brugerindstilling i Revit plugin´et, derfor hvis der ikke er nogen data i ændringsloggen på AjourCollab, er det fordi brugeren, der har ansvaret for synkroniseringen, har fravalgt indstillingen “Update summary”.

Kategorier

Kategorier, der vælges til og fra i AjourCollab, vises også i ændringsloggen, og det skal du være opmærksom på, eftersom typer vil fremstå som slettet.

Tryk på en SyncDate for at få en detaljeret oversigt over de ændringer, der forbundet med en synkronisering.

Was this article helpful?
Dislike 0