Ændrer projekt på iPad-appen

Hvis du ønsker at ændre det aktuelle projekt, skal du åbne navigationspanelet. Du kan åbne den ved at klikke på de tre bjælker i øverste venstre hjørne.

Når du har åbnet sidebjælgenavigationen, skal du klikke på dit aktuelle projekt.

Derefter får du en liste over alle dine projekter. Klik blot på et projekt for at skifte. Husk at synkronisere din app bagefter, så du holder dig opdateret med ændringer.